Informasjon og priser

Norsk Psykologklinikk følger bransjestandard for smittevern ved fysisk oppmøte i våre klinkker samt de til en hver tid gjeldene krav og anbefaleringer fra lokale og sentrale myndigeter. 

For deg som ønsker det tilbyr vi også terapi over sikker og brukervennlig nettplattform.

På denne sida finner du generell informasjon og forhåpentligvis svar på dine spørsmål.

Logo

Om Norsk psykologklinikk

Norsk psykologklinikk er i kontinuerlig utvikling for å kunne tilby høy kvalitet på behandlingen. Det betyr at fagfolkene som arbeider i klinikken, i tillegg til å være fokuserte i timene de arbeider sammen …

les mer

Priser Drammen

Priser i DrammenPriser for behandling i Drammen på dagtid 0800-1600 gjeldende i 2021. Kun betaling med kort og timer avbestilt mindre enn 48 timer...

les mer

Priser Oslo

Priser i OsloPriser for behandling i Oslo på dagtid 0800-1600 gjeldende i 2021. Kun betaling med kort og timer avbestilt mindre enn 48 timer før må...

les mer

Priser Bergen

Priser i BergenPriser for behandling i Bergen på dagtid 0800-1600 gjeldende i 2021. Kun betaling med kort og timer avbestilt mindre enn 48 timer før...

les mer

Generell informasjon

Angst, depresjon, utbrenthet, vanskeligheter i relasjoner, traumer, livskriser, psykosomatiske plager, dårlig selvfølelse?
Det kan være mange gode grunner til å ta kontakt med en psykolog. Psykologene i Norsk psykolog­klinikk tilbyr samtaleterapi til unge voksne, voksne og eldre med alt fra milde, moderate, alvorlige til sammensatte psykiske plager.
Hvordan får jeg kontakt med en psykolog i Norsk psykologklinikk?
Du kan selv ta direkte kontakt med oss via nettskjemaet med forespørsel om timeavtale. Du vil i løpet av neste arbeidsdag bli kontaktet av oss.
Trenger jeg henvisning?
Da ingen av våre psykologer har refusjonsavtale med det offentlige må alle undersøkelser og behandlingstimer betales av den enkelte. Du trenger derfor ingen henvising fra lege og kan derfor ta kontakt direkte med oss. Hvis arbeidsgiver, NAV eller din helseforsikring dekker behandlingen er det fint om du opplyser om dette når du tar kontakt med oss.
Hva koster behandling hos dere og hvordan betaler jeg?
Klinikken opererer med ulike priser i Drammen, Oslo og Bergen. Se informasjon under hver klinikk øverst på siden.

Timer betales fortløpende etter timen og betaling gjennomfjøres med SMS-lenke.

Avbestilling av timer/uteblivelse
Avbestillinger av timer må skje så tidlig som mulig og senest 48 timer før starttidspunkt for oppsatt time (på telefon, sms eller mail) til behandler. Da får behandler en mulighet til å tilby timen til en klient på ventelisten. Avbestillinger etter dette tidspunktet belastes kunden i sin helhet uavhengig av årsak.

Slik finner du oss

Klinikkene våre:

Klikk på linkene for kart, eller på punktene under for mer detaljert beskrivelse.

Klinikken i Drammen
Vi holder til i Nedre Storgate 11, 5 etasje i Drammen sentrum (inngang fra Schwenckegata). Både inngang A og B til bygget kan benyttes, begge innganger har heis og det er godt skiltet inne i bygget.

Tog eller buss.

Tog fra Oslo S. til Drammen tar ca. 35 minutter. Fra Drammen Stasjon eller Drammen Busstasjon er det ca. 7-8 minutters gange og fra Bragernes Torg ca. 2 minutter.

Bil og parkering.

Hvis du kommer med bil kan du benytte offentlig parkering i gatene i Drammen sentrum og nærmeste parkeringshus er Grev Wedel p-hus i Engene.

Klinikken i Oslo
Vi holder til i Kristian IV´s gate 13, i 3 etasje i Oslo sentrum. Klinikken ligger vis a vis Det Norske Teater, et steinkast unna Nationalteateret. Om du går av på Nationalteateret går du et kvartal ned Karl Johans gate. Ta til venstre inn Universitetsgata, og så første vei til høyre (Kristian IV´s gate). Bygget vårt ligger på venstre hånd. Ringeklokken er merket med Norsk klinikk for ISTDP. Når du går inn hovedinngangen skal du inn døren på høyre hånd, opp de små trappetrinnene. Videre går du opp til 3 etasje, og venter der. Vi henter deg når timen din starter.

Tog eller buss.

Du kan ta tog, bane, buss eller trikk til Nationalteateret stasjon. Derifra er det ca 3-4 minutters gange til klinikken.

Bil og parkering.

Hvis du kommer med bil er nærmeste parkeringshus Onepark Sentrum P-hus og Bristolgarasje. Parkeringsplassene i Munchsgate er også et godt alternativ.
Et nyttig hjelpemiddel kan være Parkopedia.

Klinikken i Bergen
Vi holder til på Nøstetorget 5 (i 4. etg.). Bygget ligger helt i sjøkanten, ikke langt unna Hurtigruteterminalen.

Bybane
Nærmeste bybanestopp er Byparken, med ca. 8 minutters gange til Nøstetorget.

Bil og parkering
Nærmeste parkeringshus er Klostergarasjen (ca. 4 minutters gange).

Klikk på en av knappene for å bestille time:

Norsk psykologklinikk har avdelinger i Drammen, Oslo og Bergen

Kristian IVs gate 13 i Oslo

Nedre Storgate 11 (inngang Schwenchegata) i Drammen

Nøstetorget 5 i Bergen