Klinikken i Bergen

Våre erfarne behandlere tilbyr individualterapi, der vi går i dybden for å møte dine unike behov. Vi spesialiserer oss på å utforske de underliggende årsakene til dine utfordringer, og tilpasser behandlingen for å skape langvarig endring. Vi benytter etablerte tilbakemeldingsverktøy og ekspertveiledning for å sikre kvalitet og tilpasning til dine fremskritt. Vårt mål er å støtte deg gjennom en reise mot bedre mental helse med en tilnærming som er både personlig og effektiv. Avdeling Bergen holder til på Nøstetorget 5, 4. etg. Bygget ligger helt i sjøkanten, ikke langt unna Hurtigruteterminalen.
Logo

Klikk på en av knappene for å bestille time:

Priser i Bergen

Priser for behandling i Bergen på dagtid 0800-1600 gjeldende i 2024. Kun betaling via link som sendes på SMS umiddelbart etter timer. Timer avbestilt mindre enn 48 timer før må betales i sin helhet uansett grunn.

Priser for behandling i Bergen på kveldstid 1600-2200 gjeldende i 2024. Kun betaling via link som sendes på SMS umiddelbart etter timer. Timer avbestilt mindre enn 48 timer før må betales i sin helhet uansett grunn.

Norsk psykologklinikk

avdeling Bergen

Vår besøksadresse i Bergen:

Nøstetorget 5 i Bergen