Klinikken i Bergen

Norsk Psykologklinkk avdeling Bergen holder til på Nøstetorget 5, 4. etg. Bygget ligger helt i sjøkanten, ikke langt unna Hurtigruteterminalen.

Logo

Våre psykologer og psykologspesialister i Bergen

Thomas Steinshamn

Thomas Steinshamn er psykolog og utdannet ved Universitetet i Bergen (UiB). Thomas har bred erfaring som behandler og team­leder i spesialist­helse­tjenesten på Betanien sykehus i Bergen, der han har jobbet med poli­klinisk behandling og akutt­psykiatri.

Hans spesial­iserings­område er psyko­terapi for voksne med intensiv dynamisk korttids­terapi (ISTDP).

Ida Kvalheim Nerås

Ida Kvalheim Nerås er psykologspesialist med fordypning i klinisk voksen­psykologi. Ida har bred erfaring fra spesialist­helse­tjenesten, hvor hun blant annet har jobbet med behandling av angst, depresjon, traumer og person­lighets­forstyrrelser. I tillegg har hun erfaring med rus- og avhengig­hets­problematikk, selv­bilde­problematikk og motivasjons­vansker hos ungdom, samt alvorlige psykiske lidelser som psykoser. Ida er utdannet ved Universitetet i Oslo og har videreutdanning i intensiv korttidsdynamisk psykoterapi.

Sigrid Sørbø Johnsen

Sigrid Sørbø Johnsen er utdannet lege ved Universitetet i Bergen og fullførte spesial­isering i voksenpsykiatri i 2008. Hun har mangeårig og bred erfaring fra spesialist­helse­tjenesten med å behandle ulike psykiske problemer hos voksne. Hun har spesiell interesse for samtale­terapi og har arbeidet innenfor terapi­modellen ISTDP siden 2017. Sigrid tenker at samtaleterapi handler om et samarbeid. Mål­set­ningen er å forstå og utfordre destruktive mønstre som gir opphav til psykiske plager og begrensninger i den enkeltes liv.

Øyvind Halmrast

Øyvind Halmrast er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen (UiB), og spesialist i klinisk voksen­psykologi i regi av Norsk Psykologforening (NPF). Han har 3-årig videre­utdanning i intensiv dynamisk korttidsterapi (ISTDP). I tillegg har Øyvind ett-årig videre­utdanning i behandling av kompleks traumatisering og strukturell dissosiasjon av personligheten. Øyvind har bred klinisk erfaring fra poliklinikk og døgnpost i spesialist­helsetjenesten (DPS), og fra tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB).

Ellen Søvik

Ellen Søvik er utdannet ved universitetet i Bergen. Hun er psykolog­spesialist innen klinisk voksen­psykologi og har videre­utdanning innen intensiv dynamisk kort­tids­terapi. Hun har bred erfaring fra spesialist­helse­tjenesten, med behandling av bl.a. depresjon, angst, lav selvfølelse, stress, sorg, relasjonelle vansker, person­lighets­forstyrrelser og traumer.

Sølvi Bødtker

Sølvi Bødtker er psykolog­spesialist med fordypning i klinisk voksen­psykologi. Hun har i tillegg 3-årig videre­utdanning i intensiv dynamisk kort­tids­terapi (ISTDP). Sølvi har 18 års erfaring som psykolog i spesialist­helse­tjenesten, hvor hun har jobbet med behandling av blant annet angst, depresjon, relasjons­problematikk, traumer, person­lighets­forstyrrelser og spise­problematikk. Sølvi er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen (UiB).

Gunhild N. Haugland

Gunhild N. Haugland er psykolog og utdannet ved Universitetet i Bergen. Hun har erfaring fra poliklinikk og døgnavdeling i spesialist­helse­tjenesten for voksne, og for barn og ungdom. Hun fullfører nå spesialiteten i voksen­psykologi, og er i gang med utdanning i Intensiv Dynamisk Korttidsterapi (ISTDP). Gunhild jobber deltid kveldstid ved klinikken fra 1. november 2021.

Bestill time hos psykolog i Oslo, Drammen, Bergen eller online/på nett

Legg inn kontaktinformasjon og hva det gjelder så tar vi raskt kontakt med deg på telefon eller e-post.
Ikke legg igjen personsensitiv informasjon og husk å skrive ditt telefonnummer.

Priser i Bergen

Priser for behandling i Bergen på dagtid 0800-1600 gjeldende i 2022. Kun betaling med kort og timer avbestilt mindre enn 48 timer før må betales i sin helhet uansett grunn.

Priser for behandling i Bergen på kveldstid 1600-2200 gjeldende i 2022. Kun betaling med kort og timer avbestilt mindre enn 48 timer før må betales i sin helhet uansett grunn.

Norsk psykologklinikk

avdeling Bergen

Vår besøksadresse i Bergen:

Nøstetorget 5 i Bergen